Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2015 08:47 - Не желаем да бъдем поздравявани за Новата 2016 година от родоотсъпника и предател Плевнелиев
Автор: elanor11 Категория: Други   
Прочетен: 1445 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В социалните мрежи все повече набира популярност група,  която  ярко показва това отношение- участниците на групата озаглавена » Не желаем да бъдем поздравявани за Новата 2016 година от родоотсъпника и предател Плевнелиев».

image

В края на всяка година, всеки прави своите изводи и равносметки. Това важи за всеки човек, всяко семейство и всяка страна.

 

Определено 2015 година се оказа сложна за всички, и остава надеждата  да поправим грешките си през новата 2016.

Традиционно всяка година президентите се обръщат към своя народ, и във всеки дом пожеланията на държавния глава се слушат.

 

 

Оказва се, че  Росен Плевнелиев се превърна в най- необичаният президент, а действията му определено срещат недоволство и насмешка в народа, примесени със срам. Българите категорично се разграничават и отричат от президента и всячески му показват своето отношение.
Не са малко и шаржовете и обвиненията по отношения на държавния глава, а шегите по повод неговите послания откровено вървят и по телевизията.

Каква равносметка би могъл да си даде самия президент, който предизвиква само негативно отношение, въпреки усмивката по «холивудски», с която не се разделя?

 

И каква равносметка ще си направи народа, избрал такъв президент?....

 



Тагове:   президент,   поздрав,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bgman13 - цитат:"И каква равносметка ...
31.12.2015 12:07
цитат:"И каква равносметка ще си направи народа, избрал такъв президент?...."

Еми много е важно, като първо, народът да осъзнае, че при избирателна система, при която народът нищо и никой не избира, няма и как да е избрал той, народът такъв президент.

А пък като второ е не по-малко важно, да осъзнае, че активността във фейсбук няма никакво значени, докато не излезе наяве една ясна бройка на разграничаващите се от каквото и да било, в комбинация с предложена алтернатива. След което трябва да се доизясни, дали процентът от народа обявил се против действащите държавни институции е по-голям от процента който ги е подкрепил. Ама проблемът е че това няма как да стане по фейсбук с такива подкрепи за каузи, по системата всички на куп, защото всички на куп означава, че преброяването е невъзможно, а нюансите в актуалната гледна точка не могат да бъдат чути, обсъдени и тествани чрез гласуване. "народа, избрал такъв президент", а и всички останали народи не си дават за момента сметка, че фейсбук и интернет не е с такива магически възможности, каквито му се приписват. - Колкото и да е сложен нета и колкото и интелектуален ресурс да е вкаран в него.
Защото тоя ресурс няма да заработи за индианците с джиесеми и компютри, които си мислят, че като са хванали по-мощното оръжие, автоматически и те са станали много мощни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elanor11
Категория: Други
Прочетен: 674338
Постинги: 235
Коментари: 379
Гласове: 785
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930